Perfil Camí dels Bons Homes

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

jueves, 8 de mayo de 2008

Visita a Capgròs

L’altre dia vam visitar les instal·lacions de la revista del Capgròs de Mataró. Durant la visita ens va rebre el gerent “Mateu Ros” el que ens van ensenyar els diferents espai i ens va comentar el funcionament actual de la revista del Capgròs.

A l’entrada tenen a la persona que li diuen “la cara del cap gros” es la persona que rep a tots aquells que s’adrecen per demanar algun servei a la revista. Desprès trobem els redactors, el dissenyadors de la web, el fotògraf i els de manteniment informàtic de la web; més o menys unes quinze persones formen l’equip.

Quan el cap de manteniment informàtic ens va comentar que la revista del Capgros estava situada ara mateix entre les més visitades, ens va fer un exemple de com mitjançant una interfície web, els redactors editen les noticies a la web. Quan editen la noticia tenen moltes possibilitats, introduir el títol, subtítol, paraules claus, entradeta, assignar el tema...un munt de possibilitats que quan decideix el redactor publicar la noticia a la web, nomes amb donar-li al boto de publicació ja podrà veure la notica publicada a la web.

Aquí teniu un exemple de la noticia que van crea quan nosaltres vam visitar el Capgròs.
Estudiants del Graduat de Mitjans Audiovisuals de l'EUPMt visiten Capgròs

Un altre concepte que ens van explicar de la web va ser el servei que ofereix el sistema RSS. El qual consisteix en oferir un serveis a totes aquelles persones que es registrin per tal de rebre via mail una sèrie d’avisos quan es publica una nova noticia sobre allò que l’interessa.

El director de Capgros i capgros.com el Sr. Castanyer ens va parlà de la situació del periodisme digital avui.A més a mes de tot això ens va remarcar els diferents models de negocis basats en la publicitat i l’oferiment de serveis a l’usuari.

No hay comentarios: